Відома тернопільська спортсменка – номінант премії “Жінка року-2016”

Опубліковано:
18 Листопада, 2016 о 19:43
Знана тернопільська спортсменка, «золота» біатлоністка Олена Підгрушна – одна з 5-ти номінантів престижної всеукраїнської премії «Жінка року» в номінації «Спорт».

Про свою участь в проекті олімпійська чемпіонка написала на своїй сторінці в мережі «Фейсбук», де попросила підтримати її.



Читайте також

Надзвичайна фотосесія найкращої біатлоністки світу Олени Підгрушної
Тернополянка Олена Підгрушна здобула перемогу на чемпіонаті світу (Відео)

«Для мене випала велика честь бути однією з номінантів в національній номінації “Жінка року – 2016. Спорт”. Пройшовши перший етап відбору експертами, серед яких провідні спортсмени Лілія Підкопаева та Денис Сілантьев, де мене обрано до п’ятірки найкращих. В цій п’ятірці всі відомі спортсменки – мої колеги Аня Різатдінова, Оля Харлан, Валя Семеренко та Юля Джима. Підтримайте найкращу спортсменку на ваш погляд своїм голосом”, – пише Олена Підгрушна.

Організатором всеукраїнської премії «Жінка року» традиційно є улюблений журнал жінок – «Единственная». Загалом буде 9 номінацій, 44 унікальні історії, 34 професійні експерти та чотири етапи проведення конкурсу. Наразі маємо другий етап – голосування за домінантів проекту, який триватиме впродовж листопада-грудня. Підбиття підсумків відбудеться у січні, після цього вже у лютому очікується церемонія нагородження переможців проекту.

Проголосувати за своїх фаворитів можна ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: