8 тисяч гривень зняв з банківської картки свого знайомого 27-річний житель Підволочиського району. Незважаючи на різницю у віці – потерпілому 54 роки –  він і крадій товаришували. На злочин зловисника штовхнула матеріальна скрута. Натомість, він добре знав, що у знайомого на рахунку гроші є.

Крадій добре знав, що гроші можна зняти і без картки, маючи лише телефон. Якось, перебуваючи у гостях, він непомітно поцупив мобільник чоловіка. На банкоматі обрав послугу «Зняти гроші без картки», ввів номер мобільного її власника і на чужий телефон прийшло повідомлення з кодом доступу. Крадій зняв усі гроші, а мобільний вимкнув і непомітно повернув власнику. Той навіть не помітив, що гаджет кудись зникав. Вияввши зникнення грошей з картки, потерпілий звернувся у поліцію. Горе-товариша правоохоронці розшукали. Той встиг витратити практично усю готівку. За скоєне він відповість. Проти нього розпочато кримінальне провадження.



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: