За добу рятувальники витягли зі снігових заметів 32 автомобілі

Опубліковано:
16 Листопада, 2016 о 22:13

Автошляхи області розблоковані. Однак перешкоди на рухові автотранспорту створює ожеледиця, туман  і снігові замети. 15 листопада у Тернополі по вулиці Микулинецька та на автодорозі Тернопіль – Смиківці внаслідок ожеледиці деякі авто не могли рухатися. Для буксирування автомобілів та відновлення руху задіяли 3 одиниці спеціальної техніки і 6 чоловіків. Також працювала оперативна група в складі 10 чоловік на чолі із начальником Управління полковником служби цивільного захисту Віктором Маслеєм.

Читайте також



На порятунок Тернополя від снігових завалів спрямовано спецтехніку з області
Головний патрульний Тернополя особисто кілька ночей допомагав рятувати вантажівки зі снігового полону (Відео)

На  автодорозі Тернопіль – Смиківці розгорнули мобільний пункт обігріву. В результаті відбуксировано 32 автомобілі та відновлено рух автотранспорту. Згалом протягом доби підрозділи області 13 разів залучалися для надання допомоги населенню. Зокрема, для відбуксирування авто. У Підволочиському районі до карети швидкої доставили хворого. А в Збаразькому – до районної лікарні довезли породіллю. У Тернополі на вулиці Загребельна відбуксировано  зі снігового замету карету швидкої допомоги.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: