Шахрайки поцупили гроші, представившись працівниками Червоного Хреста

Опубліковано:
15 Листопада, 2016 о 17:13

6 тисяч гривень викрали двоє невідомих у 87-річного жителя Кременця. Аферистки прийшли до помешкання пенсіонера, назвавшись працівниками Червоного Хреста.

Читайте також



На Рівненщині викрили аферистів, які хотіли ошукати тернополянина (Відео)
На Підгаєччині аферистки продали пенсіонеру мед за 1500 гривень
Гопники вже навіть в тернопільських банках промишляють

Старенькому розповіли, що надають грошову допомогу малозабезпеченим пенсіонерам – 300 гривень. Чоловіку дали п’ятсотку та попросили дати здачу. Поки старенький пішов міняти гроші, підгледіли, де у нього сховок. Тоді й почали свою виставу. Одна з жінок попросилася на кухну, щоб напитись води, а інша швидко витягла усі заощадження пенсіонера, що лежали під матрасом. Злодійки пішли. Згодом виявилось, що й купюра, що вони дали старенькому, – фальшива. Чоловік звернувся за допомогою до поліцейських.

Зловсминиць розшукують. Усіх, хто їх бачив, просять повідомляти правоохоронцям. Фото шахрайок взяли із камер відеонагляду. Аферистки можуть пересувалися на автомобілі «Опель Астра» чорного кольору, номер АТ 7367 ВН.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: