Сьогодні Всесвітній День якості. Наскільки «якісніше» хочуть жити тернополяни?

Опубліковано:
10 Листопада, 2016 о 18:04

Тернополяни кажуть, що якість більшості товарів та послуг їх не задовольняє, тому хотіли б, щоб ці речі у різних галузях покращили, усе це реально, просто владі, підприємцям і звичайним робочим треба цього захотіти:

«Я б хотів кращої якості обслуговування у громадському транспорті. Я пенсіонер і часто, коли заходжу до маршрутки і запитую, чи можна «по пенсійному» – у відповідь чую не просто «ні», а ще цілий потік скарг водія, на кшталт: «Ви мені уже набридли, що не бачите, що у салоні купа людей, ще й ви зі своїми посвідченнями лізете… і так далі…» А ще часто водії сваряться на пасажирів, які розраховуються за проїзд крупними купюрами, хоча не мають насправді права на це скаржитися, адже пасажир оплачує послугу. Крім того, не рідко водії змагаються – хто швидше приїде на наступну зупинку і «підбере» більше пасажирів, щоб добре заробити. А пасажирів по маршрутці від його їзди кидає, як мішок з картоплею. Так не має бути. Хотілось би кращого ставлення, ввічливості і принаймні, щоб водій просто виконував свої елементарні обов’язки», –  каже пенсіонер Петро Чуприк.



«А я б хотіла більш якісної роботи тернопільських магазинів, не рідко бувало, що я брала із прилавка товар, а коли читала термін придатності – виявлялося, що цей продукт вживати уже не можна, бо термін придатності його закінчився. От хай працівники магазинів за цим більше стежать і працюють якісно…», – зауважує одинадцятикласниця Ірена Липовська.

«Я б хотіла кращої якості ремонту доріг, адже часто бачимо як ями з’являються на тій дорозі, де ще минулого року робили ремонт, тобто асфальтне покриття протрималося один сезон і все, то хіба це якісна робота? Ні, звичайно», – розповідає бухгалтер Оксана Дмитрів.

«Мені здається, що більш якісною у нас має бути освіта. Завантаження учня чи студента інформацією більш як на 100% – не означає добру якість освіти. Сьогодні у школі дитина має вивчити стільки усього, що через день усю інформацію забуває, адже її забагато. А студентові, аби усе задане на наступне заняття осилити – треба не спати ночами, псувати зір, «заробляти» собі проблеми із тиском. Як на мене, усе що вивчають українські школярі та студенти, треба «відфільтрувати» і навчати їх тільки того, що знадобиться їм у житті та у майбутній професії», – каже учителька Олена Юрчак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: