29-річний житель Бучача, перебуваючи під слідством, майже рік переховувався від слідства. Рецидивіст 11 років провів у місцях позбавлення волі. Вийшовши на волю, злодій спромігся обікрасти сусідів,  а через декілька днів заліз до крамниці. Крадій розумів, що йому доведеться відповідати за скоєне, тож весь цей час переховувася, кочуючи країною. Де тільки не був – в Києві, Херсонській області, навіть в циганському таборі в Коломиї.

З приватного помешкання він поцупив золоті прикраси та бензопилу. Крадій згодом пояснив, що електроінструмент йому був потрібен, бо збирався їхати до Києва на заробітки. Через декілька днів з одного з магазинів райцентру молодик виніс 40 упаковок гірчиці, 4 кілограми копченого сиру, 5 кілограмів вагового чорносливу, 10 упаковок майонезу – продуктів майже на тисячу гривень. Злодій зміг поцупити товар навіть при тому, що на вікні, яке він витиснув, стояла решітка. Крадене вилучили з місця тимчасового проживання підозрюваного. Зараз зловмисник знаходиться під вартою.



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: