Безкоштовний курс реабілітації та масажів запрошують пройти учасників антитерористичної операції. Ідея такої допомоги належить доценту кафедри здоров’я людини, фізичної реабілітації, безпеки життєдіяльності ТНПУ імені В. Гнатюка Людмилі Вакуленко.  Пропозицію підтримали у міській раді Тернополя. 

Читайте також



На рекультивацію землі учасників АТО виділили 300 тисяч гривень
Військові-контрактники, інваліди війни та діти загиблих учасників АТО у Тернополі отримають по 10 000 гривень
Депутати Тернопільщини забирають земельні ділянки в учасника АТО

Сьогодні реабілітацію в профілакторії ТНПУ пройшло уже 17 учасників бойових дій. Реабілітацію проводять студенти-четвертокурсники. Майбутні реабілітологи мають навики масажу та проведення фізичної реабілітації. Перед початком волонтерства студенти-реабілітологи спілкувались із психологом, який ознайомив їх зі специфікою роботи з учасниками АТО. Усі процедури майбутні реабілітологи проводять під наглядом професіонала. Заняття відбуваються у колишньому санаторії-профілакторії на базі ТНПУ. Щоб потрапити на реабілітацію, достатньо лише направлення з медзакладу.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: