Понад 190 тернопільських патрульних отримали свої первинні звання та погони

Опубліковано:
5 Листопада, 2016 о 14:40

Cьогодні, 5 листопада, 191 працівник Управління патрульної поліції Тернополя урочисто отримав первинні спеціальні звання. Званням капітана відзначили 2 поліцейських, звання старшого лейтенанта поліції присвоїли 5 поліцейським, 127 осіб отримали звання лейтенанта поліції, 41 – молодшого лейтенанта поліції та 16 – звання капрала.

Читайте також



Поліцейські затримали торговця наркотиками
Патрульні зупинили нетверезого водія, який порушив ПДР
Патрульні затримали чоловіка з предметом, схожим на зброю

«Вітаю нині усіх Вас. Ви повинні пам‘ятати, що це є велика честь носити звання офіцера патрульної поліції України. А девіз «Служити і захищати» має бути повсякчас у ваших серцях. Від ваших дій залежить життя і благополуччя громадян. А також не забувайте про тих, хто віддав життя за незалежність України», – розповів заступник начальника Департаменту патрульної поліції Вадим Зеленський.

Привітати патрульних поліцейських прийшли голова облдержадміністрації Степан Барна, мер міста Сергій Надал, голова ОДА Віктор Овчарук та начальник Головного управління національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол. А освятив погони патрульних настоятель Архикатедрального собору, отець Орест Павліський.

Начальник Управління патрульної поліції Тернополя Володимир Струк подякував патрульним з службу:
«Сьогодні я дуже гордий за Вас і пишаюся Вами. Цей день для вас стане незабутнім, адже перші звання, заслужені кропіткою працею, назавжди закарбуються в пам’яті. На Вас лежить священний обов’язок оберігати спокій громади».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: