Тернопільські педагоги матимуть на третину більшу зарплату

Опубліковано:
3 Листопада, 2016 о 21:13

Уряд обіцяє підвищити виплати педагогам  щонайменше на третину. Тобто, якщо цьогоріч рівень зарплат вчителів без категорії становить 3 239 гривень, а в 2017-му підвищиться до 4541 гривні. Відповідно, зарплата вчителя вищої категорії з усіма надбавками зросте з 4 483 гривень до 6 400 гривень. Урядовці впевнені, що таке збільшення виплат додаватиме учителям бажання якісніше працювати.

Читайте також



У Тернополі з міського бюджету виділили більше 6 мільйонів гривень за зарплату медикам
У тернопільській школі №3 щоп’ятниці спілкуються лише англійською
У Тернополі cтворять школу з водних видів спорту

Проте, тернопільські педагоги мають іншу думку:

 «У нас є таке явище, як «домовленість» окремих учителів – це коли педагог «знаходить спільну мову» з дирекцією навчального закладу і отримує не ставку, а, наприклад, півтори ставки. Таким чином, цей педагог має добрі доходи, але якістю своєї роботи не дуже переймається. Інший же учитель, через отакі «домовленості» колег – і  ставки цілої не має. Тому, спершу треба подолати корупцію, щоб усі вчителі були в рівних умовах і справді відчули те підняття зарплати. Крім того, треба уряду зважати і на тарифи на цінову політику, адже з такими цінами на комунальні послуги та на усілякі товари, які ми маємо сьогодні – виживати буде складно, навіть якщо зарплати зростуть», – каже учитель тернопільської школи Олена Володимирівна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: