71 проект покращення міста подали тернополяни, щоб отримати гроші з «Громадського бюджету»

Опубліковано:
3 Листопада, 2016 о 20:13

У Тернопільській міській раді пройшло засідання Номінаційного комітету «Громадського бюджету», який дозволяє кожному тернополянину через створення проектів для покращення міста взяти участь у розподілі коштів міського бюджету. У Номінаційному комітеті – 4 депутатів та 4 представників громадських організацій та міської ради.

«Найбільше проектів тернополяни подали в останній день. Загалом від ідейних жителів міста надійшло 77 проектів, але на етапі подачі, автори шістьох проектів їх самі ж видалили. Зараз на розгляд комітету  комітету надійшов 71 проект – це 23 малих та 48 великих проектів на суму понад 36 млн. грн.» – розповідає голова Номінаційного комітету, депутат міської ради Назар Зелінка.



Читайте також

У Тернополі нарешті з’являться детальні плани забудови території
Учасники проекту «Змінимо країну разом» з Луганщини вражені доброзичливістю галичан (Відео)
Тернополяни хочуть від місцевої влади майже 4 млн гривень

«На засіданні Комітет перевіряє, чи відповідають проекти тернополян усім вимогам законодавства та визначеним умовам проекту, потім надсилає заявки у профільні управління міськради, аби там підготували висновки. Уже після цього проекти представлять на публічне голосування, яке стартує  8 листопада. За пропоновані проекти зможуть голосувати тернополяни через BankID або безпосередньо у ЦНАПі, пред’явивши паспорт. Проекти,  що наберуть найбільше голосів, зможуть реалізовувати у 2017 році»,зауважує секретар Номінаційного комітету, начальник управління економіки, промисловості та праці Тетяна Корчак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: