Тернополяни скаржаться, що на «Циганці» і в центрі міста потріскала нова бруківка

Опубліковано:
31 Жовтня, 2016 о 21:13

Тернополяни на сайт міської ради подали петицію з вимогою  створити комісію щодо перевірки якості бруківки на «Циганці» та Театральному майдані Тернополя. Автор петиції Тея Іванівна Коваленко пише, що бруківка у цих місцях потріскала уже за 2 місяці після того, як її встановили:  

Читайте також



В Україні збирають підписи під петицією за позбавлення Надії Савченко депутатського мандата
Дощ як справжній тест на роботу тернопільських бруківників (Фото)
Мерія Тернополя каратиме штрафами підрядників за неякісну бруківку
Тернополянин просить забрати скейт-парк з “Циганки”
Нову назву відпочинкової зони «Циганка» у Тернополі можна пропонувати до 8 листопада

«28 серпня відбулося урочисте відкриття відпочинкової зони оновленої «Циганки» у Тернополі. Пішохідні доріжки облаштували бруківкою, яка вже почала тріскатися. Про це повідомляють тернополяни у інтернет-спільноті «Від Тарнополя до Тернополя». «Вештався новою циганкою тижні два назад. Побачив непоодинокі потріскані бруківки, приблизно як на фото. Це ж ніби має підпадати під гарантію, чи ні? Все таки бруківка не має тріскати за 2 місяці. А ще ж навіть морозів не було. Взагалі виконавці надавали якийсь гарантійний термін на матеріали і роботи? Якщо ні то питання до чиновників хто укладав такий договір». 

Тому пропоную створити комісію щодо розслідування якості бруківки на Циганці та Театральному майдані, де подібна ситуація, та покарати винних», – зауважує автор петиції.

У перший день ця пропозиція на сайті міськради набрала 9 голосів. Нагадаємо, аби петицію розглянула місцева влада – документ повинен набрати 300 підписів. До кінця збору підписів залишилось 29 днів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: