Поки мати випивала, 6-річна донька вночі пішла з дому (Фото)

Опубліковано:
31 Жовтня, 2016 о 17:13

Інцидент трапився в Шумському районі близько п’ятої ранку. Жінка з донькою приїхала із сусіднього села, аби відвідати батька. Про те, що дитина зникла, поліцейським повідомила її мати. Сказала, що мала опівночі вийшла з дому і не повернулася. Правоохоронці шукали дівчинку впродовж кількох годин. Мати пригадати, коли зникла дівчинка не могла – була п’яна.

Виявилось, що дитина жива і здрова. Всю ніч була в сусідки. Жінка повідомила, що ввечері біля 21-ї години на вулиці побачила маленьку дівчинку, яка намагається підняти з землі нетверезу матір. Сусідка допомогла завести маму додому. Побачивши, що будинок не опалювався, вирішила забрати дитину до себе на ночівлю. А зранку збиралась привести її назад. Над ранок горе-матір нічого не пам’ятала. Тому, вирішивши, що її донька зникла, звернулася до правоохоронців.



Читайте також

Патрульні зупинили нетверезого водія, який порушив ПДР
Чергового п’яного водія піймали тернопільські поліцейські
Місцева влада не має права забороняти продавати алкоголь вночі

Слідчі кажуть, що дитина чиста, доглянута, відвідує школу. Її мама також працевлаштована, але полюбляє випити. До жінка вживуть заходів адміністративного впливу. Питання чи безпечно залишати дитину з матір’ю вирішуватиме служба щодо справ дітей Шумської РДА.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: