«Кішечний віник» з Долішнього Івачева: власна справа родини Кудринських

Опубліковано:
31 Жовтня, 2016 о 16:43

З їх хлібобулочною продукцією мене випадково ознайомив давній приятель, полковник міліції в запасі Геннадій Кузик, що нині мешкає  у славному приміському селі Підгородне. Тернопільського району Геннадій Федорович запропонував кусень добре випеченого житнього хліба… з родзинками.

Де продається така смакота поцікавився у свого співрозмовника?. На новому міському ринку з автомашини , що з села Долішній Івачів Тернопільського району, я купую його  тричі на тиждень, крім того там є смачні булочки, багети, а особливо житній хліб в асортименті,- з  подивом відповів він. А ще відома преса і не знає?



Читайте також

Парадокси життя “по-новому”: у найбіднішій Тернопільщині – найдорожчий хліб
Сторонній предмет в хлібі знайшов тернополянин
На Тернопіллі найменші зарплати і найдешевша картопля, але найдорождчий хліб

 Молодий підприємець Володимир Кудринський ще на напередодні цьогорічних Великодніх свят вирішив започаткувати власну справу. Першим порадником  і генератором ідей та їх виконавцем стала мама Надія Петрівна та рідний брат Віталій.

Пані Надя професійний технолог у свій час закінчила Кам’янець- Подільський технікум харчової промисловості, працювала технологом понад 25 років на Тернопільському заводі продтоварів, нині відома фабрика солодощів « Тера», Відмінний і думаючий на перспективу спеціаліст, завжди була в пошуку нових задумів, ідей та пропозицій, в колективі її дуже цінували не лише за професійний хист ,але доброту,комунікабельність,вміння долати будь – яку життєву ситуацію. Відчуваючи брак теоретичних знань без відриву виробництва Києві вже у роки незалежності  успішно закінчила Український державний університет харчових технологій. Кондитер. як кажуть ,від Бога.

Ми сьогодні,правда ще  у невеликих обсягах випікаємо до двадцяти найменувань хлібобулочних виробів, власних рецептів. Які ще знала  моя бабуся, мама,особливо з дитинства запам’яталися як у нашій хаті перед Великоднем пекли паски,бабки,калачі,маленькі здобні булочки,хлібчик на капустяному листі з кміном,з салом з часником,- згадує співрозмовниця. – В сотах пам’яті збереглися і рецепти і поради. Хліб треба пекти з любов’ю і з добрим настроєм. Тоді буде  і смачний і запашний. Житньо – пшеничний печемо за звичайною технологією,а також з додаванням  ізюму,окремі житні  паляниці ,який на нинішній час коштують недорого з  цибулею,часником і салом,бездріджовий білий хліб пшеничний .Сорт « Кишечний віник»сама придумала він із пшеничної муки вищого ґатунку,додаємо висівки, а решту те що необхідно сіль та інші приправи .Цей хліб для тих,хто хворіє на цукровий діабет,хто прагне похудати для такої категорії людей ми маємо до п’яти сортів хліба та булочок. Через два тижні відкриваємо свій кіоск прагнемо і будемо все робити .щоб тернополянам та гостям на файного міста смакував хліб від родини Кудринських із Долішнього Івачева

На фото автора: Технолог Надія Кудринська з сином Віталієм; ось такий  смачний і духмяний хліб випікає родина Кудринських із Долішнього Івачеваю

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: