У Тернополі – день потойбіччя, а в Індії – Світла

Опубліковано:
31 Жовтня, 2016 о 15:13

Назвати Хелловін святом – не повертається язик. Бо там, де радість і світло, там відсутні потвори і всяка відповідна гидота, яка ніяк не вписується в Божественну природу людини. Однак, це моя суб’єктивна думка.

Багато суперечок точиться сьогодні довкола штучно привнесеного в наш український простір свята нечисті і смерті Хелловіну. Як тільки розвалився Союз, відразу почали мавпувати від заокеанського сусіда все поспіль: і добре, й погане. Шкода, що люди навіть не замислюються: а що ж насправді  відбувається під час цього дійства, адже простір, який нас оточує,  надтонка невидима для фізичних очей “штука”, щоб ним, перепрошую так легко маніпулювати – іншими словами, “крутити, як циган сонцем”. Якщо ми позиціонуємо це слово із потойбіччям, страхом, то відразу “енергетично під’єднуємось до цих низьких частот. А коли це роблять люди певної території та ще й у великій кількості… Уявляєте, як все це активізовується!  Не треба далеко ходити, варто прослідкувати у той час хоча б кількість ДТП, загострення конфліктних ситуацій, суїциду тощо. Дуже шкода, що Хелловін інтенсивно починають святкувати в багатьох тернопільських школах, абсолютно не замислюючись, що за цим стоїть і які наслідки на ментальному плані.



Читайте також

У Тернополі відбудеться велосипедний заїзд HalloweenNightRide
Шоу-балет Ларівель зняв кліп до святкування Хеловіна (Відео)
Покрова Пресвятої Богородиці, яка захищає індійських рибалок

І зовсім не дивно, що на протидію цьому християни 1-го листопада відзначають День всіх святих. Треба ж якось відновлювати енергетичний простір довкілля. До речі, в Індії зараз три дні поспіль справді чудове свято Дівалі (Діпавалі). Свято Світла. Як символ перемоги Добра над Злом. Зрештою, у кожного право вибору. Хто з чим себе асоціює, те й святкує. Як мовиться, насильно милим не будеш.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: