На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці в селищі міського типу Дружба Теребовлянського району автомобіль “ВАЗ 21099” пішов на обгін. Водій під час маневру не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та перекинувся. Кермувальник загинув на місці ДТП.

Аварія трапилась і в селі Шляхтинці Тернопільського району на автодорозі Кременець-Тернопіль. Водій за кермом авто марки “BMW” чорного кольору не обрав безпечної відстані та зіткнувся з “FIAT GRANDE PUNTO”, що рухався попереду. У кермувальника “FIAT” – струс мозку. Водій “BMW”  зник з місця ДТП у невідомому напрямку. Його розшукують.



Читайте також

В аварії потерпіла 6-річна дівчинка
Водій тролейбуса вчинив 2 ДТП за місяць
Чортківський суд: засудили за злочин, якого не скоїв

У Чорткові місцева жителька Чорткова за кермом авто не впоралася з керуванням та в’їхала в будівлю. У результаті аварії постраждав її 5-річний син. У дитини закрита черепно-мозкова травма та гематома лобної ділянки голови.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: