У Тернополі з міського бюджету виділили більше 6 мільйонів гривень за зарплату медикам

Опубліковано:
26 Жовтня, 2016 о 13:13

9 мільйонів гривень виділили з міського бюджету у Тернополі на охорону здоров’я. Відповідне рішення прийняли на черговій сесії міськради.

Частина коштів, а саме 6,5 млн. гривень витратять на заробітну плату лікарям. Як зазначає очільник міста Сергій Надал, ці кошти мали б надійти в місто від уряду, проте знову міська рада повинна покривати ці витрати і брати на себе зобов’язання держави.



2,3 мільйона гривень піде на капітальні ремонти та закупівлю обладнання  в закладах охорони здоров’я. Також цьогоріч у місті вирішили обладнати камерами спостереження міські приймально-діагностичні відділення. На це виділили понад 153 тисячі гривень.

—  6,5 мільйонів з виділеної суми ми витратимо за заробітну плату медикам. Знову ж таки це ті кошти, які мав профінансувати уряд, а ми змушені витрачати їх з міського бюджету, – розповів Сергій Надал.  — Також вперше у Тернополі в приймальних відділеннях міських лікарень  будуть встановлені камери відеоспостереження. Ми виділили на це понад 153 тисячі.  Виділені кошти для проведення ремонтів у дитячих поліклініках міста Тернополя і решта коштів спрямовано на проведення робіт в інших медичних закладах Тернополя і придбання найнеобхіднішого обладнання. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: