На Тернопільщині автомобілі обкрадають все частіше. А все через те, що кермувальник залишають у салонах своїх машин цінні речі та гроші, – кажуть у поліції.

30-річна тернополянка лише на декілька хвилин залишила свій «Сітроєн» – пішла відводити доньку до школи. А коли повернулася – застала розбите скло. Злодій поцупив її сумку, в якій були документи – паспорт, водійське посвідчення та документи на авто.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злидні вже заїли навіть тернопільських автозлодіїв

200 блоків цигарок, на суму понад 30 тисяч гривень викрали злодії у водія-експедитора однієї з тернопільських фірм. Невідомі підібрали ключі до «Форду транзит». А в 28-річної тернополянки злодій викрав барсетку із трьома тисячами гривень та документами. Крадій розбив скло  у «Хонди сівік» та пробрався в автівку, поки дівчина обідала в кафе неподалік Озерної. Там же від автокрадія потерпів власник іномарки «Фольксваген». Грабіжників розшукують.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: