Деревляний продовжує чистити Батьківщину від нормальних людей?

Опубліковано:
22 Жовтня, 2016 о 19:38

Цікавий електронний лист прийшов на адресу нашого сайту. І так як лист стосується застуника головий Тернопільської обласної ради і політика не тільки місцевого маштабу Василя Деревляного, ми вирішили його опублікуватию. Текст подаємо без правок і скорочень.

“Деревляний продовжує чистити Батьківщину від нормальних людей



Директор тернопільської Батьківщини Василь Деревляний дальше викидає людей, на яких багато років трималась партія. Вже довго він думав, як позбутися керівника міста Андрія Артемовича, бо ту посаду Деревляний давно продав. Він думає, що час тримання прапорів і стояння в палатках вже пройшов, і до такого вже не треба повертатися. Тому працьовитих людей йому тепер не потрібно. Зараз настав час продовжувати робити бізнес на партії.

Артемович довго керував містом, все організовував зібрання, на відміну від Деревляного. Але настав час викинути і Артемовича. Тепер він непотрібний, хоть і весь час він сліпо вірив в Деревляного. Вже в тій партії скоро не буде нікого крім Деревляного.”

 

 

Наше видання спробує взяти коментарі і в пана Деревляного і пана Артимовича. Чекайте згодом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: