У Збаражі в дитячому садочку “Пролісок” завалюється стіна

Опубліковано:
22 Жовтня, 2016 о 15:13

Сьогодні представники Збаразької районної організації Радикальної партії Олега Ляшка Михайло Вітенько та Роман Чернета черговий раз відвідали дитячий садочок «Пролісок», що у Збаражі. Батьківський комітет знову звернувся до радикалів із проблемою, яка буквально нависла над головами їх дітей. Садочок планують закривати через загрозу обвалу стіни, що тріснула. Влітку депутат обласної ради від Збаражчини Богдан Яциковський допомагав колективу та батькам зберегти садочок, виділяв кошти та матеріали для ремонту, але поточний ремонт все ж не допоміг, бо опорна стіна таки дала тріщину і у будь-який момент може завалитись.

До цієї ситуації призвела бездіяльність колишнього начальника освіти при Збаразькій РДА Бернадин Оксани, яка неодноразово бачила ці проблеми, була там із комісіями, отримувала безліч листів від батьків та вихователів, але закривала на це очі. Батьки кажуть, що втомили оббивати пороги кабінету Оксани Бернадин, бо їх там не чули і не хотіли чути. Тепер ситуація критична і потребує негайного втручання та реальних дій, а не чергових відписок.



Одноосібно вирішити цю проблему важко, адже кошти потрібні чималі, тому фракція Радикальної партії Олега Ляшка в Збаразькій районній раді на черговій сесії буде піднімати це питання та вимагати прийняти рішення на захист дітей.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: