Тернопільський національний економічний університет святкує 50-тиріччя

Опубліковано:
20 Жовтня, 2016 о 19:43

На Театральному майдані Тернополя зібралися сотні людей – це студенти, випускники, викладачі Тернопільського Національного Економічного Університету. Усі вони святкують 50-ту річницю з дня створення їх рідного навчального закладу. З цієї нагоди на центральній площі міста пройшов святковий концерт, відбулося лазерне шоу, а також розігрували призи.  Учасників урочистого заходу розважали гурт  «O.TORVALD», Едуард Романюта, Тоня Матвієнко, Наталія Бучинська, Андрій Заліско, хор ім. Григорія Верьовки та багато інших цікавих виконавців.

«Я уже три роки навчаюся в Тернопільському Національному Економічному Університеті. Зі ці роки він став мені другим домом, а одногрупники і викладачі – близькими людьми, які завжди зрозуміють, підкажуть, порадять. Освіту там справді надають якісно – доступно і зрозуміло. Я рада, що обрала саме цей університет, тому бажаю йому і всім, хто там працює та навчається тільки успіху і доброї слави!» – каже студентка ТНЕУ Олена.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: