У селі Кути на Щумщині 59-річна господиня пішла поратися по господарству, залишивши двері будинку незамкненими. Коли на подвір’я зайшли троє  жінок ромської національності – навіть не бачила.

Одна з циганок зайшла до хати. Побачивши, що нікого немає, швидко обшукала всі сховки. У шафі під одягом знайшла гаманець з грошима. Зі здобиччю зловмисниці швидко покинули обійстя. На дорозі їх вже чекала автівка. Підозрілих жінок помітив господар помешкання, який саме повертався  додому. Одразу кинувся до хати. Коли виявив, що усі їхні з дружиною заощадження ним усі заощадження – двадцять тисяч гривень, чотириста євро та триста доларів, – зникли, то зателефонував у поліцію. Чоловік описав зловмисників та їхню автівку.



Завдяки цьому автомобіль зловмисників вдалося перехопити на дорозі у напрямку Шумська. Злочинний квартет затримали. Як з’ясували правоохоронці, троє жінок – жительки Хмельниччини, а їхній водій родом з Рівненщини.  В однієї зі зловмисниць 41-річної підозрюваної вилучили крадені гривні та 400 євро.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: