В селі Смиківці Тернопільського району злодій обікрав дачу. Поцупив пневматичну гвинтівку, коробку з набоями до неї та посуд. Поліцейські вияснили, що до крадіжки причетний 14-річний юнак. Він проник до приміщення через металевий отвір над дверима.

 



Хлопець – круглий сирота. Навчався в Бережанському інтернаті, звідти втік і почав жити з дядьком. Якось неповнолітній разом з родичем приїхав на дачу у Смиківці. Допоки дядько працював на городі, хлопчина пішов гуляти селом. Проник в сідське дачне приміщення, поки  його господар порався на городі. Хлопець знайшов зброю і почав її розглядати. В цей час повернувся господар. Він викликав правоохоронців, а ті передали хлопця родичеві.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі побільшало безробітних

 

 

Та це не налякало малого. Через 2 дні він повернувся до дачного кооперативу і таки вкрав пневматичну рушницю та 500 набоїв. Неповнолітнього крадія розшукують.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: