Тернополян заохочують писати листи хворим діткам

11.03.2016 18:54   Джерело: Моя газета
Опубліковано : Новини Тернопілля

Міжнародний благодійний фонд «Архангел Світла» знову цього року організовує акцію для хворих дітей «Листи Світла». Ця програма дає змогу підтримати дітей з вадами здоровʼя. Потрібно написати лист у формі казки, притчі або художнього твору.

 

Благодійний фонд у 2015 році допоміг багатьом діткам, які потребують духовно-моральної підтримки. Ці листи були сповнені позитивних емоцій з різними подарунками та власноруч виготовленими аплікаціями.  Цьогоріч разом зі школою «Чаша Грааля» та акцією «Доторкнутись серцем» фонд організовує такий проект у різних містах України. Мета цього проекту полягає у  підтримці хворих дітей, які більшу частину свого життя проводять у лікарні. Кожна дитина буде вибирати свій лист індивідуально. Це важливо для їх моральної підтримки та стимулу.

 

Організатори просять людей не нагадувати у листі про складні життєві ситуації та хвороби, тому що послання має містити лише яскраві барви, щирість та веселі історії. Детальну інформацію про умови акції фонд опише на своїх сторінках у соціальних мережах. Для того, щоб більше людей приєдналися до цього проекту, потрібно цією інформацією поділитися зі своїми друзями та поширити в Інтернеті. Триватиме акція до 2 квітня.

 

Тому, активність кожного з нас може допомогти тим, хто справді цього потребує. Щоб взяти участь в акції, необхідно звʼязатися із координатором фонду або координаційним центром в Тернополі.

 

Олена Сабатюк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Моя газета  

Коментарі