Тарас Демкура пішов з посади радника Степана Барни

12.04.2016 08:53   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На своїй офіційній сторінці у соціальній мережі фейсбук віце-президент з регіонального розвитку Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура заявив про те, що він прийняв рішення піти з посади радника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни, яку він обіймав на громадських засадах.

 

«Сьогодні я прийняв рішення зняти з себе повноваження радника голови Тернопільської ОДА і звільнити місце для більш гідної кандидатури. Майже рік тому я погодився допомогти на громадських засадах керівництву області своїм 20-річним досвідом, який здобув в партнерстві з міжнародними компаніями і своєю безпосередньою працею.

 

За цей час десь був почутий керівництвом області, а десь ні, але робив все від мене залежне, щоб створювати сприятливий інвестиційний клімат, налагоджувати партнерські та дружні відносини з представниками бізнесу багатьох країн, влади та громадськості. Готовий і надалі продовжувати співпрацю зі всіма зацікавленими, але виключно на правах віце-президента Міжнародної торгової палати ICC Ukraine і продовжувати популяризувати наш край. Розумію, що країна переживає не найкращі часи і що зараз всім людям доброї волі потрібно єднатися та допомагати один одному», - зазначив Тарас Демкура.

 

11 квітня він востаннє в статусі радника голови ОДА Степана Барни провів зустріч з віце-президентом асоціації міст Польщі Томашем Подканським та представником інституту Алєрханда Станіславом Альвасьяком. Мова йшла про польський досвід у галузі надання якісних адміністративних послуг новоутвореними об’єднаними територіальними громадами.

 

Нагадаємо, що нещодавно Тарас Демкура всіляко популяризував Тернопільську область в Аргентині та інших країнах. Він кілька років тому розпочав роботу щодо відкриття геніальності Георга Пінзеля світові і досі продовжує це робити, є одним зі співорганізаторів Тернопільських днів моди і започаткував в Тернополі фестиваль старожитніх автомобілів. Окрім того, в рамках своїх закордонних робочих поїздок демонструє взірці борщівської вишиванки з власної колекції і презентує економічний та туристичний потенціал Тернопілля. Завдяки йому невдовзі в нашому місті запрацює музей ретро-машин. Перелічувати можна ще багато всього. Сьогодні ж бажаємо йому подальших успіхів у всіх напрямках діяльності.

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі