На Львівщині перекинувся автобус, у якому тернопільські заробітчани поверталися з Польщі

Опубліковано:
2 Січня, 2018 о 16:13

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 31 грудня на об’їзній дорозі поблизу села Воля-Висоцька Жовківського району Львівської області, – пише Терноград.

Там перекинувся пасажирський мікроавтобус Mercedes Sprinter. Унаслідок аварії постраждало вісім людей, повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.



Читайте також

Священика, який п’яним збив трьох дітей, звільнили від кримінальної відповідальності

Автопригода трапилася вночі, приблизно о 02:20. 35-річний тернополянин, що був за кермом мікроавтобуса, не впорався з керуванням, унаслідок чого мікроавтобус перекинувся. Mercedes Sprinter їхав з Польщі до Тернополя. Унаслідок аварії постраждало восьмеро людей, серед яких і водій автомобіля.

П’ятьох постраждалих доставили у жовківську лікарню, а ще трьох відвели у медзаклади Львова. Поліцейські встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #львів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #польща, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: