Петро Заставецький

Петро Заставецький

Активіст, громадський діяч

Галицький коледж: бізнес на дітях

27.10.2017 21:13   Джерело: TeNews
Автор : Петро Заставецький

Сьогодні один із навчальних закладів міста став хорошим  бізнесом для депутата міської ради Баб’юк Марії. Останній скандал з її фальшивим дипломом є ще одним доказом такого твердження.

Фальшивий диплом дозволив директору тернопільського коледжу заробити понад сотню тисяч гривень

Останнім, але далеко не єдиним. Марія Пертівна фігурантка вже декількох кримінальних проваджень. Усі вони пов’язані з діяльністю на посаді ректора, а сьогодні директора.

Дальше в своєму блозі я хочу звернутися до студентів коледжу.

Сьогодні ви - частина бізнесу. Сьогодні на вас заробляють чималі статики. Єдина причина, чому це робиться – ви мовчите.

Дуже зручно заробляти на людях, коли ті мовчки терплять усі знущання над собою.

Сьогодні, як студент коледжу, ти мабуть мало знаєш про Галицький інститут. Там спалахнув серйозний скандал. Студентів возили в рабство. Звичайно були звільнені заступники, перевірки, пізніше закрили сам інститут. Почитати про події того часу рекомендую тут.

Особисто я вже декілька років стараюся розказати і донести про те, що відбувається в даному закладі. Але саме ти, студент, маєш сьогодні вирішувати чи готовий ти, щоб на тобі заробляли.

Я, як колишній студент Галицького Іституту  імені В’ячеслава Чорновола  22 грудня 2016 року пишу коротку замітку де викладаю деякі факти з роботи горезвісного ректора, а сьогодні директора.

Правда не погано заробити чималі статки будучи лише директором комунального навчального закладу. Входити в трійку найбагатших депутатів міської ради. А ви ще продовжуєте здавати на факультативи додаткові оплати?

Уже 26 грудня у себе на сторінці у Фейсбук я писав, як саме вас, студенті, використовують. Мова йшла про те, як студенти коледжу в стінах закладу влаштували свято для дітей округу депутата Баб’юк Марії Петрівної.

null


А до чого тут ми, студенти, запитаєте  ви мене… ми лише студенти.

Усі хто сьогодні мовчить і закриває очі на це – дозволяє заробляти.

Студенти: хлопці, дівчата невже сьогодні після Революції Гідності хочеться бути співучасником подібного? Невже не викликає огиду дана ситуація..

В 2013 році багато із вас виходити на площі, щоб позбутися цього. Щоб покласти кінець цьому совковому класу пристосуванців, котрі лише шукають на кому заробити…

А скільки молоді віддали життя за цю ідею. А ми сьогодні мовчки даємо творитись тому, що твориться…

Ви почнете говорити, що лише студенти і від вас мало що залежить. Шановні студенти, сьогодні від вас залежить все! Насмілившись сьогодні зробити крок спротиву можна досягти дуже багато.

До прикладу можна наводити учнів Вищого професійного училища. Не захотіли стояти на колінах. Наважилися підняти голову і бажати людського ставлення до себе і перемогли.

Сьогодні не варто надіятись на чиюсь совість чи на інших чиновників, які візьмуться наводити порядок. Будуть прикривати, приходити і підтримувати такі самі депутати пристосуванці. Бо бізнес для них це основна задача.. і яка різниця, якщо він робиться на дітяз.

Прошу усіх бажаючих відгукнутися. За своє майбутнє потрібно боритися самому!

Писати в приватні повідомлення. Анонімність гарантую. Сьогодні багато організацій готові допомогти вам.

Особисто ти хочеш іншої країни, країни без корупції?  Нащо ти готовий заради цього?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі