Відповідальність за те, що вдарив лейтенанта поліції, понесе 24-річний житель Збаража. Кримінальне провадження за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

Поліцейські патрулювали місто. На одній з вулиць вони помітили авто на іноземній реєстрації, в якого не працювали габаритні вогні. Патрульні транспорт зупинили. Водій почав проявляти агресію, нецензурно лаявся в сторою правоохоронців. Від освідчення на стан алкогольного сп’яніння молодик відмовився. Тож патрульні доправили його у районну лікарню на медичне обстеження. 



Читайте також

З початком навчального року у Тернополі – дві бійки між неповнолітніми

В медзакладі порушник продовжив поводитися неадекватно. Він перекидав меблі,  лаявся та кричав.  Коли один з патрульних спробував втихомирити дебошира, той накинувся на нього, порвав формений одяг і вдарив в обличчя. Поліцейським довелось застосувавши спецзасоби, щоб втихомирити дебошира.

За свої дії порушнику загрожує обмеження волі на строк до п’яти
років або позбавленням волі на той самий строк.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: