18-20 травня у Чорткові на р.Серет пройдуть обласні змагання з водного туризму

Опубліковано:
10 Травня, 2017 о 11:43

18-20 травня у Чорткові, на річці Серет, у  рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів “Спорт для всіх в парках і скверах”, з нагоди Дня Героя пройдуть Відкриті обласні змагання Тернопільщини 2017 року серед юнаків з водного туризму.

До участі запрошують збірні команди району, територіальних громад, міст та населених пунктів, які не входять до територіальної громади, міст Бережан, Кременця, Тернополя і Чорткова та інших територій та команда організатора змагань. Долучитися до змагань можуть спортсмени 2000-2005 років народження, команда має складатися 11 осіб. Учасники 9 осіб: на двомісному катамарані – 2 особи; на двомісній байдарці (човні) – 2 особи; на чотиримісному катамарані – 4 особи (можуть формуватися з учасників, що виступають у попередніх двох класах суден); запасний учасник – 1 особа; представник-тренер – 1 особа; суддя  – 1 особа.



Читайте також

У Чорткові виступають проти багатоповерхівок

Зареєструватися для участі можна не пізніше, ніж за два тижні до початку змагань на адресу 46001, м. Тернопіль, вул. Степана Качали, З, ТОКЦТКСЕУМ (ГСК, роб/ тел. 25-39-53, моб. тел. 0673505593 або на електронну адресу Центру: centr_tur@ukr.net або romek_romanyshyn@meta.uaj).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: