За останні роки з’яаилась тенденція забудовників до збільшення кількості поверхів новобудов. Якщо 4-5 років тому будувались 3-5-поверхові будинки, пару років тому тренд змістився у бік 9-10 поверхівок, зараз ми бачимо безліч проектів і вже майже побудованих 10-ти поверхівок (таких як “Золота підкова”).

Ще рік-два і колись затишний, зелений, з претензією на туристичне місто Чортків, повністю втратить свій шарм і індивідуальність та перетвориться на спальний район, на кшталт столичних, з усіма похідними: заторами (які вже є в часи пік), відсутністю дерев у дворах, автопарковками замість дворів для дітей тощо.



Читайте також

Чортків на Тернопільщині – суміш Бельгії та Польщі (Фото)

Задля збереження Чорткова, яким ми всі так пишаємося, як унікального міста, такого дорого для нас своєю історичною спадщиною, пропоную обмежити кількість поверхів в новобудовах центральної (старої частини міста) максимально допустимими 5.

Петицію можна підписати ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: