За рік на Тернопільщині виробили майже 4 тис тонн яловичини та 64 тис тонн молока

Опубліковано:
25 Березня, 2017 о 08:43

За 2016 рік сільгоспвиробники Тернопільщини виробили 3,9 тис. тонн м’яса яловичини та 63,6 тис. тонн молока. Зокрема, порівняно з показниками минулого року, виробництво  яловичини зросло у Бучацькому районі – на 196 тонн , Козівському – на 72 тонни, Збаразькому – на  63 тонни, Тернопільському – на 20 тонн, Чортківському – на 591 тонну, Підволочиському – на 484 тонни, Шумському  – на 352 тонни.  

Що ж стосується виробництва молока – то його обсяги збільшилися у Бучацькому районі –  на 3674 тонни, Теребовлянському на 789 тонн, Козівському – на 686 тонн, Бережанському – на 189 тонн, Збаразькому – на 123 тонни. – про це повідомили у департаментів агропромислового розвитку Тернопільської обласної державної адміністрації.



 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Spektr» – нове лице відомої стоматології
10:14, 17 Листопада, 2024

«Spektr» – нове лице відомої стоматології

ТОП новини тернопільщини: