Нагадаємо, що вибори депутатів Вишнівецької селищної ради відбулися 18 грудня 2016 року. Тоді було обрано 25 депутатів із 26-ти. Повторне голосування було призначено у виборчому окрузі №12.

До слова, 18 грудня на Тернопільщині відбулися вибори до дев’яти територіальних громад: Залозецької, Великодедеркальської, Борсуківської, Гримайлівської, Вишнівецької, Чернихівецької, Більче-Золотецької, Трибухівської, Коцюбинської. Якщо брати до уваги політичні сили, які представили своїх кандидатів, то це «УКРОП», «Українська Галицька партія», «Блок Петра Порошенка «Cолідарність», ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», Аграрна партія України, «Патріот», «Добрий Самарянин».



Читайте також

Литовці привезли до Вишнівецького палацу копії портретів князів Вишневецьких
Депутат допомагає вирішити проблеми Вишнівецької лікарні (Фото)

У виборах взяли участь майже 260 самовисуванців. На виборах голови Вишнівецької селищної об’єднаної територіальної громади переміг «добрий самарянин», аграрій Володимир Кравець, отримавши 85% голосів виборців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: