У лікарнях Тернополя облаштовують сучасні приймальні відділення

Опубліковано:
15 Грудня, 2020

На базі опорних лікарень КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» і КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» провели реконструкцію приміщень. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначив міський голова Сергій Надал, ремонтні роботи у двох опорних лікарень проводять у рамках програми «Велике будівництво».

«У Тернополі проєкт реалізовується за рахунок коштів з місцевого бюджету в розмірі 4230,36 тис. грн та субвенції з державного бюджету в сумі 16416,64 тис. грн», – розповідає міський голова Сергій Надал

Відтак уже проведено роботи з утеплення фундаменту і влаштування мембрани (заливка стяжки) на покрівлі головного корпусу та підготовчі роботи з монтажу опалення. До кінця року заплановано виконати роботи на суму 7 800,0 тис. грн (закриття мембрани, утеплення фасадів, заміна вікон, дверей, покриття підлоги, внутрішньо-будівельні роботи).

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Велике будівництво, #лікарні, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: