На Тернопільщині склали 67 адмінпротоколів за порушення карантину вихідного дня

Опубліковано:
16 Листопада, 2020

На Тернопільщині впродовж вихідних посилено працювали мобільні рейдові групи, які перевіряли дотримання карантину. Перевірили понад 650 суб’єктів господарювання.

Як повідомляє поліція, за порушення карантину вихідного дня на Тернопільщині склали 67 адмінпротоколів. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

До слова, від початку пандемії на Тернопільщині склали 1978 адмінпротоколів: 627 – на власників закладів громадського харчування та торгівлі, 498 – на фізичних осіб, 371- на продавців магазинів, 221 – на перевізників, водіїв автобусів та інших порушників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #Карантин вихідного дня, #магазини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #торгові центри, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: