Тернопільські правоохоронці складають протоколи за порушення умов карантину

Опубліковано:
11 Листопада, 2020

З понеділка, 9 листопада, на території Тернопільщини почали діяти нові зони захворюваності на COVID-19. До червоного рівня епіднебезпеки  віднесено:  міста Бережани, Кременець та Чортків, Гусятинський, Заліщицький, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький, Теребовлянський, Тернопільський та Шумський райони. Решта територій – у помаранчевій зоні карантину. 

Правоохоронці Тернопільщини нагадують про дотримання норм карантину та штрафи, передбачені за їх недотримання. Так, за минулий тиждень поліцейські склали 234 адмінпротоколи за порушення правил щодо карантину людей. Згідно  санкції ст. 44-3 КУпАП такі дії тягнуть за собою штраф на громадян від 17 до 34 тисяч гривень і на посадових осіб – від 34 до 170 тисяч гривень. 

Серед основних порушень: здійснення продавцями торгівлі без засобів індивідуального захисту, перебування в громадському місці без документів, недотримання власниками магазинів карантинних обмежень, неприпинення роботи закладів громадського харчування. Поліцейські продовжують стежити за виконанням встановлених  обмежень суб’єктами господарювання  в умовах адаптивного карантину.

Правоохоронці нагадують, що відповідно до пункту 11 підпункт 5 Постанови Кабміну №641 заборонена робота після 22-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: