Тернополянка зареєструвала петицію, щоб біля пляжу «Циганка» зробили басейни

Опубліковано:
18 Червня, 2020

«Облаштувати відпочинкову зону на вулиці Білецькій у Тернополі» – петицію з такою назвою зареєструвала у Тернопільській міській раді Мар’яна Ліфанова 12 червня. У тексті петиції авторка зазначає:

«Циганка» – найкомфортніше місце відпочинку для тернополян влітку.

У ЗМІ обговорювалась ідея облаштування водного комплексу на території пляжу «Циганка» у напрямку до парку Шевченка. Прошу підтримати ідею створення зручних умов для людей, які відпочивають влітку на місцевих пляжах. Оскільки місцеве озеро не є надто безпечним для купання, було б правильно зробити неподалік озера басейни. Щоб були лежаки, комфортні душові та туалети, щоб усе було, як у країнах Європи. До того ж через карантинні обмеження планувати відпустки ймовірніше доведеться в Україні, а то й взагалі у Тернополі. Тому такий комплекс буде нашою надією на комфортний літній відпочинок.

Зараз на тому місці неприбрана територія, хащі, ніхто за цією територією не доглядає! Тому треба підтримка жителів міста, щоб міська влада вирішила це питання. Такий пляж стане гарним місцем відпочинку для тернополян і туристів з інших міст», – пише Мар’яна Ліфанова.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #пляж, #тернопіль, #тернопільські новини, #циганка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: